Icon Loft stalen deuren

Leer ons kennen en wat ons drijft

Wat kunnen we voor je doen?

Zolderdeuren

Zolderdeuren

Icon Loft Standard deuren zijn verkrijgbaar in de meeste standaardmaten, klaar om op korte termijn verzonden te worden in een beveiligde levering naar uw adres.

COLLECTIES
MUREN EN BEHUIZINGEN

Muren en behuizingen

Icon Loft deuren, Icon Loft scheidingswanden op maat en gepersonaliseerd en op maat gemaakt om aan uw behoeften te voldoen.

Meer lezen
MEUBELS OP MAAT

Meubilair voor gebouwen

Meubels, inrichting en decoratie ontworpen en geproduceerd door onze fabriek, door ons geleverd en gemonteerd bij jou op locatie.

Meer lezen

Hoe doen we dat?

Hoe doen we dat?

We maken deuren van staal en vullen ze met glas.

Wij zijn fabrikant van stalen zolderdeuren met glas – Icon Loft Steel Doors. We beheersen het hele productieproces, van profielsnijden op de 3D-laser, handmatig lassen, stralen en poedercoaten tot beglazing, verpakking en verzending. Onze deuren worden gekenmerkt door hoge kwaliteit, precisiewerk en een esthetisch uiterlijk. Met onze toewijding aan elk detail leveren we uitzonderlijke oplossingen voor onze klanten.

Productieproces

Het productieproces bestaat uit een combinatie van technologie en handwerk. Dit geeft een verbluffend effect en zeer hoogwaardig vakmanschap aan de lasnaden en verbindingen.

Kwaliteitscontrole

In elke fase van het productieproces worden kwaliteitscontroles uitgevoerd. Een extra laatste kwaliteitscontrole vóór verzending keurt de deur goed voor verzending naar de klant.

337

Deursets geproduceerd in 2022

1801

Voltooide orders van 2018 tot 2022


Beveiliging

We gebruiken veiligheidsglas - gesmolten of gehard.

Advies

We adviseren over de beste oplossingen op het gebied van technologie en eindresultaat.

Milieu

Staal is een 100% recyclebaar materiaal met een zeer lange levensduur.

Garantie van de fabrikant

We zijn een fabrikant - geen tussenpersoon - we hebben 100% invloed in elke fase van de productontwikkeling.

Katarzyna, Warschau

"Goedemorgen, bedankt voor de realisaties, de deuren zijn indrukwekkend. Ze kunnen een echte decoratie van het interieur zijn. We zullen jullie aanbevelen voor echt topkwaliteit."

Jarek, Poznań

Wat de aannemer van de deur betreft, moet ik zeggen dat hij heel goed werk heeft geleverd. De installatie van de deuren verliep soepel en naadloos en het eindresultaat is werkelijk indrukwekkend.

Magda, Krakau

Ik vind de deur erg mooi, de implementatie verliep soepel en op tijd.

Danuta, Opole

`Het laat zien dat de deuren al geïnstalleerd zijn. Ze zien er extra goed uit. Om het te bewijzen stuur ik een paar foto's. (Gekleurde deur en gewone deur).
Groeten"

We worden al vertrouwd door:

Ons team

OPRICHTER & CEO

Michał Budzanowski

Oprichter van Icon Loft Steel Doors in 2014. Verkoop- en marketingspecialist. Hij is binnen het bedrijf verantwoordelijk voor bedrijfsontwikkeling door het opbouwen van een verkoopnetwerk en het implementeren van nieuwe technologieën in de verkoop- en marketingafdelingen.

LINKEDIN
MEDE-EIGENAAR, COO

Andrzej Przybył

Hij kwam in 2021 bij het team. Manager met jarenlange ervaring in een productiebedrijf met een omzet van +50 miljoen, MBA. Hij is verantwoordelijk voor de activiteiten van het bedrijf, waaronder productie, financiën, logistiek en inkoop.

LINKEDIN