Proces

Hoe het bestelproces van Icon Loft stalen deuren werkt.

Neem contact met ons op via een van de formulieren op onze website. Bijvoorbeeld deze –[link] We reageren op alle inzendingen op dezelfde of de volgende werkdag (als je ons na werktijd schrijft). Schrijf heel kort wat je belangrijk vindt en welk onderwerp je met ons wilt bespreken.

Nadat je je hebt aangemeld, voert onze expert een telefoongesprek met je (dit duurt ongeveer 5 minuten). Tijdens dit gesprek zal hij je een paar vragen stellen en zullen jullie samen controleren of we zeker de juiste oplossing voor je hebben.

Neem contact op met

Als je in stap 1 besluit dat het de moeite waard is om met ons verder te gaan in het proces, zal onze expert een langer consult met je houden over het volgende. project. Consulten worden telefonisch of online gehouden op het Google Meets platform. In dit stadium is het nog te vroeg voor bezoeken en metingen, onze installateurs komen te zijner tijd bij je langs. Als je wilt, is er ook de mogelijkheid van een live ontmoeting in onze showroom in Wrocław (op afspraak).

Hoe ziet de raadpleging eruit?

In dit stadium ontvang je, na voorafgaand overleg, een definitieve offerte voor je bestelling en een reeks documenten die je nodig hebt om de bestelling te plaatsen. Bij Icon Group hebben we een vooruitbetalingsbeleid, dus je moet ongeveer. 60% van de contractwaarde.

Algemene verkoopvoorwaarden - aangepaste bestellingenShopregels - bestellingen via de shop

Als je je bestelling hebt geplaatst en de aanbetaling hebt gedaan, en als je ook hebt gekozen voor een installatieservice, komen we naar je toe om de maten op te nemen. Anders maken we een ontwerp op basis van jouw afmetingen. Binnen maximaal 1 week na de aanbetaling ontvang je van ons documentatie ter goedkeuring. Zodra het dossier is geaccepteerd, gaat het naar de productiewachtrij en heb je geen kans meer op gratis wijzigingen.

Wanneer je deur uit de wachtrij komt en in productie wordt genomen, word je op de hoogte gebracht van de geplande leverings- of installatiedatum. Je ontvangt een definitieve leverdatum de dag voordat de zending wordt verzonden of 2-3 dagen voor de geplande installatie.

FAQ

Veelgestelde vragen

We leveren onze deuren overal in Polen, de Europese Unie, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

De deuren worden verpakt in speciale schuimrubberen hoezen en plastic folie, soms in karton.

Levering vindt plaats door expeditie naar het opgegeven adres. Bij het boeken ontvang je een bevestigingsmail met de gegevens van de auto en het telefoonnummer van de chauffeur.

Een enkele deur weegt ongeveer 40-50 kg. Dubbelspel ongeveer 80-120 kg. We raden minstens 2, liefst 3 sterke mensen aan om de deuren uit te laden en binnen te brengen.

Een enkele deur weegt ongeveer 40-50 kg. Dubbelspel ongeveer 80-120 kg.

Ja, onze zendingen zijn verzekerd. Dit betekent dat als de deur tijdens het transport beschadigd raakt, je een nieuwe ontvangt. Hiervoor is het echter belangrijk dat je het punt volgt: Hoe meld ik schade aan een pakket?

Het is belangrijk dat je de schade vaststelt in het bijzijn van de bestuurder en samen met hem een verklaring hierover ondertekent. schade. Dit is de enige manier waarop je 100% zeker kunt zijn dat je claim wordt geaccepteerd, omdat alleen in dergelijke situaties de verzekeraar van de vervoerder compensatieclaims erkent. Als niet aan de bovenstaande voorwaarden wordt voldaan, moet u ervan uitgaan dat uw aanvraag wordt afgewezen.

De vermelde deurafmeting verwijst naar de afmeting inclusief het frame, d.w.z. de totale maximale deurafmeting. We vertellen je hier meer over dit onderwerp.

De deuropening moet recht zijn en gelijke diagonalen hebben. Een loftdeur is een deur met een vast frame, deze heeft geen band.

Ja. Bij ons is het frame altijd inbegrepen.

Wij bieden een dergelijke oplossing niet.

De hoogte van de deuropening moet worden gemeten vanaf de bovendorpel tot aan de vloer, op minimaal drie punten. Bij het bepalen van de juiste hoogte moet ook rekening worden gehouden met de hoogte van de afgewerkte vloer. We meten de breedte van de deuropening van muur tot muur, op minimaal 5 punten. Je kunt hier meer over dit onderwerp vinden.

Kennisbank

Nothing found.

Bekijk de hele blog