ZOLDER SCHUIFDEUR - ICOON ZOLDER SCHUIF

Zolder schuifdeur - Icon Zolder Schuifdeur

Klik op de knop onder de geselecteerde deur voor meer informatie over dit model.


Standaard deuren

  • in een specifieke dimensie
  • op korte termijn beschikbaar
  • afgeleverd op het aangegeven adres

Icon Loft Service op maat

  • mogelijkheid tot wijziging
  • oplossingen op maat
  • langere levertijd

Icoon Loft Schuifdeur

Zolderschuifdeuren zijn een goed idee om deuropeningen af te sluiten in kamers waar niet genoeg ruimte is voor een eenvoudige draaideur zoals de Icon Loft Classic. Het gebruik van dubbele schuifdeuren zorgt voor veel licht in het interieur en geeft de indruk van ruimtelijkheid en modern design. Glasschuifdeuren voor zolders zijn er in maten van 60 tot 120 cm breed. Met de Icon Loft Custom-service bieden we klanten de mogelijkheid om de afmetingen van de deur aan te passen aan hun individuele behoeften en ontwerp. Zoldervouwdeuren kunnen ook worden ontworpen met vaste zijpanelen en bovenlichten (vaste panelen boven de deur) voor grote ruimtes.

Wij bieden zolderschuifdeuren op verschillende soorten rails – industrieel met zichtbare loopcomponenten en modern met een verborgen systeem.

Loft-schuifdeuren zijn de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. We bieden verschillende modellen, waaronder glazen schuifdeuren die perfect passen in moderne interieurs.

Onze glazen deuren van het loft-type zijn niet alleen mooi, maar ook praktisch. Glazen schuifdeuren besparen ruimte, wat cruciaal is in kleinere kamers. De schuifdeuren zijn gemaakt van glas van hoge kwaliteit om duurzaamheid en gebruiksveiligheid te garanderen. Bovendien zijn onze glazen schuifdeuren eenvoudig te installeren en te bedienen, waardoor ze een ideale keuze zijn voor elk huis.

Glazen schuifdeuren - glas en metaal

De loftdeuren die we aanbieden worden gekenmerkt door een minimalistisch design, waardoor ze perfect passen in zowel moderne als meer traditionele interieurs. Dankzij het gebruik van glas laten glazen schuifdeuren het licht perfect door, waardoor lichte en luchtige ruimtes ontstaan.

We bieden verschillende modellen zolderdeuren, zodat elke klant het perfecte product voor zijn behoeften kan vinden. We bieden een breed scala aan maten, kleuren en ontwerpen die zelfs de meest veeleisende klanten tevreden zullen stellen.

Kortom, onze schuifdeuren zijn de ideale oplossing voor wie op zoek is naar stijlvolle en praktische oplossingen voor zijn woning. Glazen schuifdeuren zien er niet alleen mooi uit, maar zijn ook functioneel en eenvoudig te bedienen. Bekijk ons assortiment en kies de deur die het beste bij het karakter van je interieur past.