Draaipunt zolderdeur

Bij Icon Loft Steel Doors geven we je de sleutel tot een nieuwe definitie van stijl met onze unieke collectie loft taatsdeuren.

  1. Beide richtingen open: Zorg voor gemak en flexibiliteit met deuren die zowel naar binnen als naar buiten soepel openen. Dit is ideaal voor dynamische ruimtes waar beweging en toegankelijkheid belangrijk zijn.
  2. Instelbare sluitkracht: Pas de sluitkracht van de deur aan je behoeften aan en zorg voor de perfecte balans tussen functionaliteit en comfort.
  3. Nulpuntinstelling: Onze taatsdeuren kunnen nauwkeurig op het nulpunt worden ingesteld, voor een perfecte nivellering en probleemloos dagelijks gebruik.
  4. Smal profiel: De slanke lijnen en het minimalistische ontwerp van onze taatsdeuren brengen een element van subtiele elegantie in elk interieur.
  5. Geen frame: Door het traditionele deurframe achterwege te laten, bieden onze deuren een strakke, ononderbroken look die perfect past in moderne interieurs.
  6. Hoge vleugel van vloer tot plafond: Onze deuren reiken van vloer tot plafond, waardoor een majestueuze, volledige beglazing ontstaat zonder de noodzaak om de deur op te splitsen in een vleugel en een vast bovenlicht boven de deur. Deze oplossing verbetert niet alleen de esthetiek, maar brengt ook meer licht in de kamers.

Laat je inspireren

De deuren op deze pagina kunnen worden aangepast als onderdeel van de Icon Loft Custom-service. Je kunt een groot aantal parameters wijzigen.

Je kunt veranderen:

Afmetingen, muntinplanting, framekleur, glastype, handgrepen en grepen en nog veel meer.